Ανακοίνωση Γενικής Συνέλευσης & CISA Preparation Course Εκτύπωση
Συντάχθηκε απο τον/την Super administrator   
Τρίτη, 17 Δεκέμβριος 2013 00:00

Το Δ.Σ. του Ινστιτούτου Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής (Ι.Ε.Σ.Π). - ISACA Athens Chapter συγκαλεί την τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση του Ινστιτούτου, την  Τετάρτη  15 Ιανουαρίου 2014  και ώρα  17:30 στο αμφιθέατρο του 2ου ορόφου στην έδρα του Ι.Ε.Σ.Π. (Ελληνοαμερικανική Ένωση  -  Μασσαλίας 22, Αθήνα). 

Η εν λόγω Γενική Συνέλευση θα είναι και Καταστατική καθώς κατά την έναρξή της θα λάβει χώρα η ψηφοφορία για την τροποποίηση του καταστατικού  του Ι.Ε.Σ.Π. (το κείμενο θα αναρτηθεί για διαβούλευση με τα μέλη – θα ακολουθήσει νεότερη σχετική ενημέρωση). Την ίδια ημερομηνία θα διεξαχθούν και οι  εκλογές  για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση και υποψηφιότητας/εκλογής έχει κάθε ταμειακώς ενήμερο μέλος (δηλ. συμπεριλαμβάνεται στη λίστα μελών του ISACA) και μπορεί να αντιπροσωπευθεί από έναν πληρεξούσιο, κατάλληλα εξουσιοδοτημένο με τη συνημμένη επιστολή, φέρουσα θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής του εντολέα.

CISA Preparation Course

Το ISACA Athens Chapter διοργανώνει CISA prep course με την αρωγή της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης για τις εξετάσεις του Iουνίου 2014. Σχετικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ενότητα της "Εκπαίδευσης".

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 22 Ιανουάριος 2014 09:33